Thursday, December 2, 2010

cerita 1 disember 2010..

today, kite tengok wayang cerita Ngangkung..sebab tu tak sempat online..hehe..kite gerak pada pukul 8.00 malam..kite sampai pukul 9.30 malam..kenapa lambat sangat??almaklumlah..pergi dengan sepupu sepapat..memang xjumpe jalan..lalu kami berhenti di tepi jalan dan bertanya pada sesiapa yang ada..hehe..balik pukul 1.00++ pagi..akibat makan..
 [ini skyline yang kami usya..ouh!!pernah menjadi kereta idaman ku!!]

 [nasi goreng paprik dan air sirap limau jadi santapan ku!!enak!!]

 [kakak makan2 sampai air x cukup segelas!!]

[siakap stim restoran Sri Pulau, Dengkil tidak mengecewakan..]


video
[suke tarok pic ni..hehe..licin2..kenyang alhamdulillah..tinggal bawang2 je..video ini melambangkan kesungguhan ku nak ganti host jalan2 cari makan=)]


hmm..da lapar sangat..mase pergi pun xsempat jamah ape2..hehe..kite nak cakap cerita itu best!!nanti kite tengok citer baru yang lain dengan beli yang cetak rompak..hehe..abah suda mara laa..macam xde keje lain je nak wat selain tengok wayang..huh..!!btw, thanks to Kakak Julie yang memberi ilmu jalan kepada kami dan sekeluarga yang kami xkenal sape..thanks a lot!!

2 comments:

Anonymous said...

PATUT LAH DAH GEMOK MAKAN JE KEJENYE...

name : aeliyana said...

mane ade gemok..cumel saja.. =)