Thursday, June 2, 2011

beware of what about you type !

dear Daten Adinda Lee Milano..whatever~,
this post special for you~only you girl..its not about to condemn you or whatever~
tapi..think about future laa..all your posts in you blog shows that hidup you takde life~sebab all about boyfie..and awak macam sangat memerlukan lelaki itu dalam hidup awak..what that means?if you really a person that want every your dreams come true, you have the other way to make it real..awak..mostly yang comment at your page talking bad about you..maybe I'm one of them..marah tak?same as you mengaku yang you dah buat silap..kesilapan yang besar in 14 at age..too open if you talk about that dalam dunia IT yang takde batasan ni..tapi, eloklah awak dah delete post pengakuan awak yang terlalu open tu..
so, dalam hidup yang masih muda, jangan tunjuk sangat laa yang awak tu kurang kasih sayang..malu laa parents awak..haiyaa..btw, blaja betol2..jadi budak pandai ye..and, jangan kejar laki..biar dyorang yang datang carik kite..jual mahal sikit taw..banyak pun takpe..sampai mase, baru kite kena kejar laki.. =)

6 comments:

noeanna said...

who's that chick ?

cuddly chiyo said...

name as Adinda Milano Evans'

syakirindaud said...

budak agas, biaselah..tsk..sedih aku dengan dunia tua :(

Aeliyana Chiyomella said...

budak agas tu ape?alaarh..budak2..nak wat camne..blogging ni pun sebenarnye tak baguss..huh~

nadirahnad said...

Oh. Banyak jugak cerita pasal dia-

Aeliyana Chiyomella said...

dye kan hot~huhu~